Innovatieve Oplossingen

De wereld van de technologie ontwikkelt razendsnel, dus wij ontwikkelen sneller.

Wij ontwikkelen samen verder

Innoveren zit in ons bloed, en dat merken onze klanten dagelijks. Wij maken het verschil door het maximale uit bestaande technologische ontwikkelingen te halen en tegelijkertijd nieuwe trends en innovaties nauwlettend te volgen. Onze vindingrijke experts zijn altijd op de hoogte van de digitale oplossingen die werkelijk van waarde kunnen zijn voor uw organisatie. Wij baseren onze innovaties altijd op uw werkelijke ICT-behoeften, zodat we gericht en succesvol kunnen innoveren. Hierdoor voorkomen wij onnodige investeringen en zorgen we ervoor dat uw middelen efficiënt worden ingezet. Dit stelt ons in staat om de impact van nieuwe innovaties voor uw organisatie te maximaliseren en uw concurrentiepositie te versterken.

Onze Ontwikkelingen

Door de jaren heen hebben wij steeds vaker geconstateerd dat organisaties worstelden met processen die verbetering behoefden. Deze situaties zagen wij als kansen voor innovatie en hebben daarom besloten om het heft in eigen handen te nemen. Wij zijn begonnen met het ontwikkelen en implementeren van onze eigen innovatieve projecten om deze uitdagingen aan te pakken.

In dit kader bieden wij stagiaires de mogelijkheid om zelfstandig te werken aan projecten, waarbij zij de ruimte en vrijheid krijgen om hun eigen initiatieven te ontplooien. Tegelijkertijd ontvangen zij specialistische begeleiding en ondersteuning van onze ervaren experts. Wij geloven stellig dat deze stagiaires de toekomst van onze industrie vormen. Daarom zetten wij ons volledig in om hun innovaties te realiseren en hen te helpen de processen binnen organisaties te verbeteren. Door hen te voorzien van de juiste middelen en expertise, dragen wij bij aan het creëren van oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen en de efficiëntie van de betrokken organisaties verhogen.

Infuuspomp Dashboard

Na gesprekken met klanten kwamen we erachter dat zorgmedewerkers veel tijd besteden aan het zoeken naar infuuspompen en het tijdig bijvullen ervan. Daarom zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een dashboard. Het dashboard voor infuuspompen is zo waardevol doordat in een oogopslag alle informatie van verschillende infuuspompen wordt weergegeven. Deze is helemaal aan te passen naar uw wens, zodat alleen de informatie die u wil zien getoond wordt. U kunt het op deze manier zo technisch maken als u zelf wil. Het maakt niet uit welk merk infuuspomp u gebruikt, want dit dashboard werkt voor verschillende merken.

Voorraadbeheer Medicijnen

Door middel van een door ons ontwikkelde weegschaal wordt de medicijn voorraad op een slimme manier bijgehouden. Denk hierbij aan infuusspuiten, pillen en andere kleine voorwerpen en medicijnen. De weegschaal weegt als het ware de medicijnen en op die manier wordt de hoeveelheid bijgehouden. De hoeveelheid wordt vervolgens weergegeven op een E-inkt scherm. Dit wordt automatisch bijgehouden en daarbij kunt u ervoor kiezen om een melding te ontvangen dreigt de voorraad op te raken. De volgende keuze die u dan kan maken is of zelf nog een keer dubbelchecken of automatisch bestellen 

USB Gateway

Door de voortdurende groei van innovaties en technologieën wordt de belasting op netwerken steeds zwaarder. De toename van het aantal applicaties en apparaten dat aan één netwerk wordt gekoppeld, legt steeds meer druk op de bestaande infrastructuur. In deze context is het belang van een robuuste basis die in staat is om verschillende technologieën naadloos te laten samenwerken, groter dan ooit tevoren.

Om aan deze behoefte te voldoen, ontwikkelen wij geavanceerde USB gateways die speciaal zijn ontworpen om een breed scala aan applicaties en apparaten effectief op één netwerk aan te sluiten. Deze gateways zorgen ervoor dat diverse technologieën en systemen zonder problemen kunnen integreren en optimaal functioneren binnen hetzelfde netwerk. Hierdoor kunnen al uw technologische oplossingen feilloos samenwerken en worden ze efficiënt geïmplementeerd. Dit draagt bij aan een stabiele en betrouwbare netwerkervaring, die essentieel is voor het succesvol functioneren van moderne, technologie-gedreven organisaties.

Hedda

Hedda

Reageert meestal binnen een uur

I will be back soon

Hedda
Stuur me een berichtje en ik reageer snel!
Nu al een vraag?
chat Nu al een vraag?