Consultancy

Van Wi-Fi engineer en site surveys tot het analyseren van volledige complexe netwerken. Wij denken met u mee met wat voor u het beste is.

Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend en ontwrichtend het kan zijn wanneer uw essentiële technologieën niet naar behoren functioneren. In het huidige digitale tijdperk constateren we dat een toenemend aantal cruciale bedrijfsprocessen sterk afhankelijk is van een breed scala aan geavanceerde applicaties en complexe technologische systemen. Het onderliggende netwerk vormt hierbij de onmisbare basis van uw IT-infrastructuur en het is van het grootste belang dat deze fundamentele basis niet alleen stabiel, maar ook betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig is.

Onze aanpak is grondig en methodisch. We beginnen met een diepgaande analyse om de huidige situatie nauwkeurig in kaart te brengen, waarbij we gebruik maken van geavanceerde diagnostische tools en onze jarenlange expertise. Vervolgens gaan we in nauwe samenwerking met u op zoek naar de meest effectieve oplossingen en verbeterpunten. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw huidige behoeften, maar anticiperen we ook op toekomstige technologische ontwikkelingen en potentiële uitdagingen. Ons doel is om een betrouwbare, flexibele en schaalbare netwerkinfrastructuur te creëren die uw bedrijf optimaal ondersteunt, zowel nu als in de toekomst.

Consultancy ziet er bij ons zo uit

We beginnen met een gesprek om uw specifieke wensen en huidige situatie te bespreken.

Onze specialisten analyseren uw situatie met van diverse metingen om de situatie tot in detail te onderzoeken.

U ontvangt een passend advies. Dit reikt van complete netwerkarchitectuur tot een instelling verandering.

Wij implementeren de eventuele verandering en controleren of alles naar behoeven functioneert.

Wij beheren uw volledige netwerk keten. Zo functioneert uw netwerk altijd naar behoeven.

Lumiad bollen transparant, consultancy

Door onze jarenlange ervaring met verschillende klanten en variërende vraagstukken snappen wij hoe belangrijk het is om aan te passen aan de organisatie. Daarom zijn wij altijd benieuwd naar uw wensen. Zo brengen wij uw unieke situatie in kaart en kijken samen naar de toekomst.

Met onze specialistische kennis analyseren wij de verbeterpunten van uw netwerk. Bij ons krijgt u geen standaard rapportage maar een daadwerkelijke oplossing voor uw volledige technologie keten.

Door onze blik op de volledige technologieketen en maatwerk maken wij samen uw netwerk toekomstbestendig. Zo snappen wij dat u graag de nieuwste operationele technologieën wil aansluiten op uw netwerk zonder volledige netwerkveranderingen. 

We blijven verbeteren, daarom is onze service nooit eenmalig maar blijven wij met u in contact. Zo groeien we samen en blijven we de technologische innovaties voor.

Onze Diensten

Consultancy is bij ons altijd maatwerk

De dienstverlening van Lumiad is nauwkeurig afgestemd op de specifieke behoeften van de organisatie, wat de samenwerking bijzonder prettig maakt.

Indy

Indy

Reageert meestal binnen een uur

I will be back soon

Indy
Stuur me een berichtje en ik reageer snel!
Nu al een vraag?
chat Nu al een vraag?