Expertises

Met onze expertises maken wij het verschil voor uw organisatie.

Wij zijn uw strategisch partner bij het slimmer en veiliger gebruiken van technologie!

Onze missie is om Nederland vaandeldrager te maken in gelukverreikende levenstechnologie. Dit doen wij door
technologie juist te verankeren in organisaties, zodat deze levens redt, speelruimte creëert voor (nieuwe) innovaties en wezenlijk bijdraagt aan verhoging van de kwaliteit van leven en ons geluk. Veel partijen bieden hun individuele stukje geluk aan. Het grotere, gezamenlijke geheel ontbreekt. Wij maken de (technologische) puzzel compleet en creëren zo echte gelukverreikende levenstechnologie.

Deze missie willen wij bereiken door alle stukjes technologie te verbinden. Daarom groeien wij mee met de innovaties en breiden wij altijd onze expertise uit. Benieuwd naar enkele van onze expertises? Lees dan hier verder!

Netwerken Voor De Zorg

Wij zijn al jaren de vertrouwde netwerkpartner voor zorginstellingen. Door deze jarenlange ervaring hebben wij een diepgaande kennis van de netwerken binnen de zorgsector opgebouwd. Deze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften en uitdagingen. Of het nu gaat om het verbeteren van netwerkprestaties, het implementeren van nieuwe technologieën of het oplossen van problemen, wij staan klaar om samen met u te kijken naar hoe wij uw netwerk kunnen optimaliseren en toekomstbestendig maken.

Innovatieve Projecten

Innoveren zit in ons bloed, en dat maken wij waar voor onze klanten. We benutten bestaande technologische ontwikkelingen optimaal en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties. Onze vindingrijke experts zijn goed op de hoogte van de meest waardevolle digitale oplossingen en weten precies hoe ze deze kunnen toepassen om de efficiëntie en effectiviteit binnen uw organisatie te vergroten. Wij streven ernaar om u te voorzien van technologieën die niet alleen nu, maar ook in de toekomst relevant en nuttig zijn.

Netwerk Security

Cyberdreigingen zijn tegenwoordig een constante zorg voor iedere organisatie. Een veilig netwerk is daarom van cruciaal belang voor uw bedrijfsvoering. Onze beveiligingsexperts zetten hun uitgebreide kennis en ervaring in om ervoor te zorgen dat uw netwerk goed beschermd is tegen aanvallen, datalekken en andere potentiële risico’s. Of het nu gaat om het implementeren van robuuste firewalls of het opzetten van geavanceerde detectiesystemen, wij zorgen ervoor dat uw netwerk altijd veilig en betrouwbaar is.

Operationele Technologie

Operationele technologie (OT) vormt de ruggengraat van veel industriële sectoren, zoals industriële automatisering, slimme fabrieken en energiebeheer. Wij begrijpen de complexiteit en de specifieke eisen van OT-systemen en kunnen u ondersteunen bij het implementeren van efficiënte en betrouwbare oplossingen. Onze expertise helpt u om uw operationele processen te optimaliseren, waardoor uw bedrijf naar een hoger niveau wordt getild en beter voorbereid is op de uitdagingen van de toekomst.

Wat onze klanten zeggen

Mijn eerste kennismaking met Lumiad was in 2012. Lumiad ondersteunde ons toen der tijd als expertise partij. We hadden problemen met een klant netwerk. De toenmalige Wi-Fi-leverancier kreeg het netwerk niet op orde voor het gebruik van smartphones. Dankzij de expertise van Lumiad is het netwerk geoptimaliseerd voor voice-over-Wi-Fi. Het netwerk werkte vervolgens probleemloos en vormde een samenhangend geheel, waardoor onder andere onze smartphones konden functioneren op het netwerk. Sindsdien hebben wij onze samenwerking met Lumiad voortgezet en is het onze vaste partner op het gebied van Wi-Fi en netwerken. Inmiddels hebben we samen aan tientallen projecten mogen werken.

Wij zijn altijd meer dan tevreden met het resultaat, want samenwerken met Lumiad is bijzonder prettig en positief. Lumiad is uniek door haar specialistische kennis, no-nonsense mentaliteit, aandacht voor details, laagdrempelige communicatie, snelheid van handelen en positieve benadering van project- en servicemanagement. Vol vertrouwen doen we telkens opnieuw beroep op de werkzaamheden van Lumiad en we weten dat het goedkomt.

Indy

Indy

Reageert meestal binnen een uur

I will be back soon

Indy
Stuur me een berichtje en ik reageer snel!
Nu al een vraag?
chat Nu al een vraag?