Een tijdelijk draadloos netwerk van Lumiad

Diakonessenhuis Utrecht heeft 7 jaar geleden access points aangeschaft bij Lumiad. In 2015 is het Diakonessenhuis overgegaan op een nieuwer type Lancom access points en heeft Lumiad de vorige access points retour genomen. Het betrof 150 access points. 

Tijdelijk draadloos netwerk

In de periode dat het Diakonessenhuis overstapte op het nieuwere type, was De Hoogstraat Revalidatie bezig met hun verhuizing. Zij waren tijdelijk gehuisvest in het oude St. Antonius Ziekenhuis in Overvecht, terwijl de eigen locatie aan de Rembrandkade werd gerenoveerd. Nadat de renovatie gereed was, verhuisde men terug naar de Rembrandtkade. Omdat je niet in één dag een heel revalidatiecentrum kunt verhuizen, was het noodzakelijk om beide gebouwen gelijktijdig te voorzien van een draadloos netwerk. Er wordt immers gewerkt met draadloze VoIP toestellen. En bereikbaarheid is van groot belang in de zorg. Er is toen besloten een tijdelijk draadloos netwerk van Lumiad te huren. Het gehele – door De Hoogstraat Revalidatie nieuw aangeschafte – draadloze netwerk op de tijdelijke locatie is vervangen door de gebruikte units van het Diakonessenhuis. Tegelijkertijd is het eigen draadloze netwerk infrastructuur van De Hoogstraat Revalidatie verhuisd naar de gerenoveerde locatie op de Rembrandkade. Zo draaiden beide locaties simultaan, zonder problemen, wat de klant een zeer prettige en goedwerkende oplossing bood.

Na afronding van de verhuizing van De Hoogstraat Revalidatie terug naar de eigen locatie zijn de access points van Lumiad blijven hangen in het oude St. Antonius Ziekenhuis omdat het gebouw tijdelijk wordt gebruikt voor studentenhuisvesting. Deze periode is nu bijna afgelopen en dan komen de access points terug bij Lumiad zodat zij weer ingezet kunnen worden voor een ander tijdelijk draadloos netwerk.

Lumiad denkt graag met haar klanten mee om op een creatieve en klantgerichte manier oplossingen te zoeken voor hun problemen. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Zorg

Van verzorgingshuis tot
IC-afdeling

Draadloze netwerkoplossingen met slimme en innovatieve toepassingen die het leven van cliënten, patiënten en zorgmedewerkers vereenvoudigen en vergemakkelijken.

Laat een bericht achter