Zyxel lanceert VPN-firewall voor beveiliging bedrijven

Data en applicaties binnen een bedrijf beschermen en beveiligen is vaak een grote uitdaging. En die uitdaging van netwerkbeveiliging wordt nog groter op het moment dat deze data en applicaties op verschillende locaties worden gebruikt; dit maakt het geheel zeer complex. Om die reden heeft Zyxel de USG2200-VPN ontwikkeld; speciaal voor de grotere klanten. Deze VPN-firewall beschermd data en applicaties op meerdere locaties. De firewall is een volgende generatie VPN firewalls en daarmee een mooie aanvulling op de al aanwezige serie VPN firewalls van Zyxel.

Netwerkbeveiliging

Zyxel heeft de USG2200-VPN Firewall speciaal ontwikkeld voor organisaties die verscheidene kantoren en (thuiswerk) locaties hebben. Om meerdere VPN-verbindingen (tot 3.000 VPN-tunnels) tussen verschillende vestigingen, locaties van partners, thuiswerkers, mobiele werknemers, BYOD-omgevingen en bepaalde werknemers die een sterke netwerkbeveiliging eisen snel af te handelen, heeft Zyxel de firewall volledig geïntegreerd met de VPN ‘concentrator technologie’.

Versleuteling

Dankzij de ondersteuning van meerdere VPN-verbindingen (IPSec/SSL/L2TP over IPSec), kan de Zyxel USG2200-VPN verschillende devices, zoals notebooks, tablets en smartphones, veilig met het bedrijfsnetwerk verbinden. Bij deze verbindingen wordt gebruik gemaakt van moderne beveiligingstechnologieën, zoals SHA-2 versleuteling die een sterke beveiliging voor data biedt.

Het beveiligde netwerk over meerdere locaties wordt beheerd door de Zyxel Cloud CNM SecuManager software. Deze security-software zorgt dat alle Zyxel security appliances up to date zijn, ongeacht de locatie waar deze zich bevinden. En met de WLAN Controller worden alle access points gemanaged en zijn netwerken op flexibele wijze uit te breiden. Met de firewall zijn tevens de WAC6503D-S en de WAC6502D-S (Smart Antenna Wi-Fi Access Point – beam steering) te managen.

Hoge beschikbaarheid

Met de multilayer High Availability (HA) Pro design van de firewall garandeert de Zyxel USG2200-VPN Firewall dat het netwerk te allen tijde beschikbaar is. Met de HA-technologie is er hoge beschikbaarheid van hardware, verbindingen en VPN-services. Daarnaast is de firewall voorzien van:
• hot-swappable stroom & fan modules
• multi-WAN load-balancing/failover
• VPN High Availability.

De Zyxel USG2200-VPN Firewall komt beschikbaar in het tweede kwartaal van 2017. Wilt u meer weten over deze firewall of over de andere mooie producten van Zyxel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laat een bericht achter