De vloer op… in een verpleeghuis

Zie hier een salesmanager, engineer en een projectmanager. Deze mannen van Lumiad voeren metingen uit bij een zorginstelling. Metingen aan de Wi-Fi en het netwerk.

5

Wat we precies doen in het verpleeghuis?

De mannen overleggen over een netwerkscan in het pand. Met een netwerkscan meet Lumiad hoe de Wi-Fi het doet in het verpleeghuis. Vincent haalt de informatie op van alle overige apparatuur. Hij heeft alle wachtwoorden gekregen en daarmee verzamelt hij informatie van alle poorten en configuraties van het netwerk. Je ziet hem aan het werk bij de patchkast.

5

Waarom doen we deze Wi-Fi metingen?

Bij deze zorginstelling in Utrecht is het netwerk voor het laatst 4 tot 5 jaar geleden gecontroleerd. Soms staat er een nieuw muurtje of is apparatuur verouderd. Dan voeren wij opnieuw een controle uit op het netwerk. Ook moeten in 2020 alle zorginstellingen klaar zijn voor elektronisch en innovatief werken. Daarvoor is een goed functionerend ICT-netwerk essentieel.

5

Wat maakt dit project leuk?

Dit is een ouder gebouw met gekke hoekjes en bijzondere vormen. Er zijn bijvoorbeeld dubbele deuren en dat gaat waarschijnlijk niet goed met de Wi-Fi. Zo kunnen we onze kennis en ervaring tonen.

Wie zijn deze mannen van Lumiad?

Engineer Vincent

In februari gaat Vincent weer deeltijd studeren: software development. “Ik kan daarnaast gewoon blijven werken. Je kunt bij Lumiad zelf bepalen waar je meer over wilt weten. Zo heb ik vooral veel Wi-Fi projecten gedaan en die kennis heb ik echt kunnen ontwikkelen.” Alle informatie die Vincent verzamelt uit de patchkast, gaat voor analyse mee naar kantoor. “Handig om te gebruiken in de analyse van het bedrade netwerk.”

Salesmanager Robert

In februari gaat Vincent weer deeltijd studeren: software development. “Ik kan daarnaast gewoon blijven werken. Je kunt bij Lumiad zelf bepalen waar je meer over wilt weten. Zo heb ik vooral veel Wi-Fi projecten gedaan en die kennis heb ik echt kunnen ontwikkelen.” Alle informatie die Vincent verzamelt uit de patchkast, gaat voor analyse mee naar kantoor. “Handig om te gebruiken in de analyse van het bedrade netwerk.”

Wat doen we precies bij Lumiad?

Onze Lumiad-medewerkers geven advies over draadloze netwerken. Daarnaast hebben wij de kennis om het complete netwerk opnieuw in te richten. Wij werken met de nieuwste technieken en blijven up-to-date met trainingen.

Onze drive is: technische netwerkproblemen oplossen. Daarom werken wij met systemen en apparatuur van alle leveranciers, want niets is zo erg als een platliggend netwerk. We worden blij van complexe netwerken waar bedrijfskritische toepassingen op werken.

Belangrijke branches: de zorg, het onderwijs en de industrie. Daar waar Wi-Fi bedrijfskritisch is.

Laat een bericht achter